اطلاعیه استخدامی خدمتگزار و سرایدار مدارس سما

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۱۸

به اطلاع می رساند معاونت آموزش های عمومی و مهارتی (سما دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تکمیل کادر خدمات و کادر نگهبان- سرایدار مورد نیاز خود در مدارس ، تعداد محدودی نیروی انسانی زن و مرد را با شرایط زیر برای اشتغال به صورت قراردادی (کار معین یکساله) دعوت به همکاری می نماید. داوطلبان می توانند پس از مطالعه و آگاهی از شرایط اعلام شده نسبت به تکمیل فرم گزینش ثبت نام و واریز مبلغ سیصد هزار ریال(سی هزار تومان) به شماره حساب  (۰۱۱۲۸۵۸۰۲۸۰۰۷) بانک ملی شعبه مطهری اقدام نمایند.

متقاضیان پس از تکمیل فرم و درج عکس در محل الصاق عکس و واریز هزینه در صورت دارا بودن شرایط حداکثر تا ساعت ۱۲ ظهر روز ۹۸/۰۴/۲۱ ، جهت شرکت در مصاحبه یاسوج به امور اداری دانشکده سما یاسوج واقع در بلهزار و متقاضیان  مدارس شهرستان دهدشت و گچساران به امور اداری آموزشکده های سما واحد مربوطه مراجعه نمایند.

دریافت شرایط استخدام

فرم گزینش ثبت نام خدمتگزار -سرایدار مدارس