اهتزاز پرچم سما یاسوج برفراز قله ۴۰۹۰ متری آراگاتس کشور ارمنستان توسط دانشجویان سما یاسوج

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۶

به گزارش روابط عمومی سما،دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد یاسوج موفق به صعود و فتح قله ۴۰۹۰ متری آراگاتس کشور ارمنستان شدند بنا براین گزارش آقایان سجاد صالح پور و کرامت امیری دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد یاسوج  در قالب تیم کوهنوردی قدویس دنا در تاریخ ۹۶/۴/۱۸ به کشور ارمنستان اعزام گردیدن و موفق به صعود و فتح قله آراگاتس در کشور ارمنستان شدند .دانشجویان سما واحد یاسوج  پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم دانشکده فنی و حرفه ای سما یاسوج را بر فراز این قله به اهتزاز دراوردند. لازم به ذکر است برنامه بعدی این گروه کوهنوردی که متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان سما یاسوج می باشد صعود به قله ۵۰۴۷ متری کازبک  معروف به اورست کوچک در کشور گرجستان می باشد.