اولین گروه دانشجویان رشته کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی سما یاسوج، فارغ التحصیل شدند

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۶/۱۱

به گزارش روابط عمومی سما، دانشجویان رشته کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی که در مهر ماه سال ۹۵ جذب آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد یاسوج شده بودند بعد ازگذراندن دروس مرتبط رشته تربیت معلم گرایش آموزش و پرورش ابتدائی در ترم جاری فارغ التحصیل شدند.

دکتر جانی پور معاونت سما واحد یاسوج در این خصوص گفت:«این رشته تحصیلی که از رشته های راکد و بدون دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج بود با رایزنی ها و پیگیری های مستمر در سال ۹۵ به سما یاسوج واگذار گردید و با تلاش شبانه روزی همکاران و تبلیغات موثر صورت گرفته در ترم اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ با ثبت نام ۵۹ دانشجو در آموزشکده سما یاسوج پس از سال ها عدم پذیرش دانشجو شروع به فعالیت نمود و در حال حاضر از رشته های فعال آموزشکده می باشد.»
وی همچنین افزود:«این واحد اموزشی برنامه فعال نمودن سایر رشته های غیر فعال دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج را در آموزشکده سما در برنامه های خود دارد.»