بازدید ریاست محترم دانشگاه آزاد ومسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان از معاونت سما یاسوج

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
دکتر آرمین محمودی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه حجه الاسلام و المسلمین هاشمی پور  مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان از معاونت سما واحد یاسوج بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی سما، در این بازدیددکتر جانی پور معاون سما واحد یاسوج  ضمن خير مقدم به ریاست دانشگاه و مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ازاداستان گزارشي از وضعيت واحدهاي آموزشي مدارس و آموزشكده سما ارائه نمودند سپس .
دکتر محمودی  ضمن دیدار با کارکنان  و کادراداری دانشکده عنوان داشت:«سما و دانشگاه آزاد اسلامی از هم جدا نیستند  و سما می تواند از امکانات دانشگاه برای افزایش  کیفیت آموزشی خود  استفاده نماید. وی همچنین افزود: ارتقا کيفيت آموزشي در دانشکده ومدارس سما استان از جمله هوشمند سازي ، نوسازي وزیبا سازی دانشکده ومدارس،  كيفيت بخشي به وضعيت  آموزشي، پژوهشي، اداري  و ارتقا سطح علمی دانشجویان و دانش آموزان باید از اهداف مجموعه سما قرار گیرد .وی همچنین  افزود:«بايد تلاش كنيم تا محيط يادگيري را طبق شرايط جديد و استاندارد جهانی ارتقا دهیم و برای دانشجویان و دانش آموزان فرصت هايي را به وجود آورده و مهارت هايي را به آنها آموزش دهيم تا ضمن استفاده از تمامي استعدادها و خلق موقعيت ها، نيروهاي انساني ماهرو کار آزموده را جهت ورود به بازار كار  تربیت کنیم..
بنا بر این گزارش مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هم با گرامیداشت ایام اربعین سید وسالار شهیدان ضمن تقدير وتشكر از عملكرد مجموعه سما استان تلاش سما واحد یاسوج را قابل تقدیر دانسته و تلاش بیشتر برای حفظ کیفیت کنونی و ارتقا سطح آموزشی و پژوهشی و فرهنگی سما را خواستار شد. در ادامه این  بازدید ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد ومسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان با حضور در جمع دانشجویان و اساتید از نزدیک با آنها به گفتگو پرداختند.