دانشجویان سما یاسوج عشق را هجی کردند…

با آغاز سال تحصیلی جدید اردوی جهادی دانشجویان بسیجی آموزشکده سما واحد یاسوج به پایان رسید. در این برنامه جهادی با اعزام تیم های دانشجویی به نقاط محروم و دور افتاده در شهرستان بویراحمد کلید خورد. دانشجویان بسیجی، با پوشش قرار دادن روستاهای دور افتاده، طرح ها و کمک های عمرانی، آموزشی و فرهنگی خود را اجرایی کردند. ساخت سرویس های بهداشتی برای مدارس، مرمت و باز سازی ساختمان های فرسوده در روستاهای محروم و برگزاری کلاس های آموزشی، علمی و احکام و پر کردن اوقات فراقت دانش آموزان با برنامه های ورزشی  در ایام تعطیلات از جمله این اقدامات بود.
ازدیگر برنامه های اجرا شده توسط گروه های جهادی دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سما یاسوج، تشکیل کلاس های ریاضی، قرآن، توزیع بسته های فرهنگی و … در میان اهالی روستا های مناطق محروم بود.