مسئولان عالی رتبه آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد میهمان هشتمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما

• تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۴

به گزارش روابط عمومی سما، هشتمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان کهگیلویه و بویراحمد در دانشگاه آزاد اسلامی دهدشت و با حضور دکتر محمودی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان،دکتر سادات اشکوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دهدشت دکتر جانی پور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان، معاونان سما استان و مسئولان عالی رتبه آموزش و پرورش استان و اعضای شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما، در ابتدای این جلسه دکتر محمودی گفت:«یکی از مهمترین مسائلی که مقام معظم رهبری بر آن اصرار دارند اجرای اصل ۴۴ می باشد و ما هم در دانشگاه آزاد اسلامی مکلف به اجرای اوامر رهبری در این خصوص می باشیم، دانشگاه آزاد یکی از بارزترین نمونه های موفق اجرای این اصل می باشد و همکاران دانشگاه آزاد اسلامی و سما می بایستی در این سال که از طرف معظم له به نام اقتصاد مقاومتی تولید-اشتغال نامیده شده است تمام اهتمام خود را بر اجرایی کردن فرمایشات ایشان به کار گیرند.»

وی همچنین بیان داشت:«ما در دانشگاه و به خصوص در مدارس سما باید ذهن دانشجویان و دانش آموزان را که مدیران آینده این مرز و بوم می باشند برای موفقیت هرچه بیشتر این نظام مقدس و مملکت اسلامی ایران پرورش دهیم.»
ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان بدترین تفکر برای یک ملت که مانع از رشد آن میشود را قانع شدن به وضع موجود و ایده ال فرض کردن خود دانست و آن را مانعی برای حرکت در مسیر پژوهش و تحقیق عنوان کرد.
این مقام مسئول در ادامه ضمن ابراز خرسندی از موفقیت های سما استان در کسب رتبه های برتر کشوری در زمینه های علمی و افزایش سرانه دانش آموزی خواستار تداوم در کسب بهترین جایگاه های علمی کشور توسط دانش آموزان مدارس سما و همکاران سمائی شد.
در ادامه دکتر جانی پور ضمن ارائه گزارش در خصوص برنامه های آینده سما استان با توجه به شرایط جدید آموزشکده های سما و مدارس، اولویت سما استان را توسعه هر چه بیشتر مدارس استان و جذب حداکثری دانش آموز بیان نمود و از تلاش همگانی برای تبدیل شدن سما به برندی معتبر در استان خبر داد.
وی افزود:«کسب رتبه های برتر پژوهشی در کشور، مجهز شدن مدارس به آزمایشگاه های پیشرفته، هوشمند نمودن مدارس در استان و ایجاد فضای شاد و سالم در مدارس سما یکی از دلایل افزایش دانش آموزان در سما استان می باشد و به همین دلیل مدارس استان موفق به دریافت لوح تقدیر ازدکتر زرهانی ریاست سازمان سما گردیده اند.»

در ادامه این جلسه مسئواین استانی آموزش و پرورش با بیان اینکه تعامل دو سویه سما وآموزش و پرورش میتواند زمینه ساز بهبود جایگاه تعلیم و تربیت در جامعه شود ابراز امیدواری نمودند این همکاری ها و تعاملات ادامه دار و پیوسته باشد.
در پایان این جلسه لوح های تقدیر معاونان و مدیران برتر سما استان به دلیل کسب رتبه برتر در افزایش سرانه دانش آموزی توسط دکتر محمودی و دکتر جانی پور به آنها اهدا شد.